Boost je energie

Lorette Steenman

Workshop over voeding en yoga

Deze 3-delige workshop gaat in op hoe we via voeding en yoga ons energie niveau positief kunnen beïnvloeden.Het eerste uur van iedere workshop bespreekt welke voeding energie kan opleveren en welke voeding energie kan wegnemen.

Het tweede uur is een yoga les met aandacht voor een specifiek orgaan die de energie huishouding positief ondersteunt.

We staan er niet altijd bij stil, maar ons lichaam is constant bezig met het bepalen waar energie heen gaat zodat we goed kunnen functioneren. Energie kan gaan naar de hersenen zodat we kunnen nadenken of naar de spieren zodat we kunnen yoga-en. Maar hoe zit dat met energie bedoeld voor de spijsvertering, voor hormonale balans en voor het proces van ontgiften?

Deel I  Spijsvertering gaat over voeding en yoga die ervoor zorgt dat er een optimale vertering plaatsvindt.
We gaan in op hoe het spijsverteringssysteem werkt en welke voeding energie aanmaakt en welke voeding energie wegneemt. Tijdens de yogales ligt de nadruk op de buik en darmen in de vorm van draaiende houdingen en achter overbuigingen.

Deel II Hormonen gaat over voeding en yoga voor hormonale balans.
Er wordt uitgelegd wat hormonen doen en de invloed die ze uitoefenen op onze energiehuishouding. Welke voeding is juist nodig om hormonen in goede banen te leiden zodat we ons fit voelen. Tijdens de yogales is er met name aandacht voor de schildklier en bijnieren.

Deel III Lever gaat over voeding en yoga voor optimaal ontgiften.
Wat doet de lever precies en welke voeding is geschikt om die lever al zijn taken te laten uitvoeren? Tijdens de yogales is er aandacht voor draaiende houdingen die leverontgifting stimuleren.

Na afloop van de workshop bruis je van de energie en heb je hopelijk trek in meer!

  • Prijs per workshop is 27.50 euro*. Alle 3 is 75 euro.
  • De workshop wordt in het Nederlands gegeven.
  • Geen voorkennis nodig van voeding of ervaring met yoga.

Meer informatie over Lorette is te vinden op www.wellupnorth.com

Aanmelding via hier of email lorette@wellupnorth.com

Data:

Zaterdag 25 maart 14.00 – 16.00 uur: spijsvertering

Zaterdag 22 april 14.00-16.00 uur: hormonen

Zaterdag 3 juni 14.00 -16.00 uur: lever

* De workshops zijn ook los van elkaar te volgen voor 27,50 euro per deel, maar voor een completer beeld over hoe spijsvertering, hormonen en ontgiften samen optimaal werken is het aan te raden alle drie te volgen.