Boost je energie workshops 2024

Boost je energie via voeding en yoga!

Deze workshop gaat in op hoe we via voeding en yoga ons energie niveau positief kunnen beïnvloeden. Het eerste uur van de workshop bespreekt welke voeding energie kan opleveren en welke voeding energie kan wegnemen. Het tweede uur is een yoga les met aandacht voor een specifiek orgaan die de energie huishouding positief ondersteund.

We staan er niet altijd bij stil, maar ons lichaam is constant bezig met het bepalen waar energie heen gaat zodat we goed kunnen functioneren. Energie kan gaan naar de hersenen zodat we kunnen nadenken of naar de spieren zodat we kunnen yoga-en. Maar hoe zit dat met energie bedoeld voor de spijsvertering, voor hormonale balans en voor het proces van ontgiften?

In deze workshop staat de spijsvertering centraal. We bespreken voeding en doen yogahoudingen die ervoor zorgt dat er een optimale vertering plaatsvindt.
We gaan in op hoe het spijsverteringssysteem werkt en welke voeding energie aanmaakt en welke voeding energie wegneemt. Tijdens de yogales ligt de nadruk op de buik en darmen in de vorm van draaiende houdingen en achteroverbuigingen.

In deze workshop staan hormonen centraal. We bespreken voeding en doen yogahoudingen die bijdragen aan hormonale balans.
Er wordt uitgelegd wat hormonen doen en de invloed die ze uitoefenen op onze energiehuishouding. Welke voeding is juist nodig om hormonen in goede banen te leiden zodat we ons fit voelen. Tijdens de yogales is er met name aandacht voor de schildklier en bijnieren.

In deze workshop staat de lever centraal. We bespreken voeding en doen yogahoudingen die bijdragen aan optimaal ontgiften.
Wat doet de lever precies en welke voeding is geschikt om die lever al zijn taken te laten uitvoeren? Tijdens de yogales is er aandacht voor draaiende houdingen die leverontgifting stimuleren.

Na afloop van de workshop bruis je van de energie en heb je hopelijk trek in meer!

  • Prijs per workshop is 39.00 euro.
  • De workshop wordt in het Nederlands gegeven.
  • Geen voorkennis nodig van voeding of ervaring met yoga.

Voor aanmelding klik hier. Meer informatie via lorette at wellupnorth.com

Data:
Zaterdag 23 maart: 13.00 -15.30 uur: spijsvertering
Zaterdag 13 april: 13.00-15.30 uur: hormonen
Zaterdag 18 mei: 13:00-15.30 uur: lever